Kyläyhdistys

Miekkiön kyläyhdistyksen taustaa

Huhtikuun puolivälissä 2013 Aate II ry kutsui koolle kyläkokouksen. Kokouksessa päätettiin, että Miekkiön kylälle perustetaan kyläyhdistys ja yhdistyksen perustamista valmistelemaan valittiin Anna-Mari Pesari ja Esa Kukkonen. Mukaan valmisteluun ilmoittautuivat myös Taisto Toivola, Jari Lehtinen, Mervi Reini-Kaukinen, Manja Piela, Olli Hongisto ja Ismo Siilahti.

Perustamiskokous järjestettiin 27.5.2013 Kisalassa. Kokoukseen osallistui kolmisenkymmentä kyläläistä. Kyläyhdistyksen toiminnan tavoitteina on mm. aktivoida uusia ja vanhoja kyläläisiä mukaan yhteiseen toimintaan, tehdä Kisalasta kyläläisten tapahtuma- ja kohtaamispaikka, sekä toimia kyläläisten äänitorvena kunnallisessa päätöksenteossa.

Kyläyhdistyksen hallitus piti ensimmäisen kokouksensa 24.6.2013 Kisalassa. Kokouksessa päätettiin, että yhdistys alkaa järjestää Kisalassa kyläkahvilaa ja harrastetoimintaa keskiviikkoiltaisin 24.7.2013 alkaen.

Jäsenyys

Kyläyhdistykseen voivat liittyä jäseneksi kaikki Miekkiön talousalueella asuvat ja toimivat henkilöt, yritykset ja yhdistykset.
Kyläyhdistykseen voi myös liittyä ns. kannattajajäseneksi. Kannattajajäsen on henkilö, talous, yritys tai yhdistys joka ei asu tai toimi Miekkiön talosualueella, mutta haluaa olla mukana tukemassa elävää maaseutua ja vaalia sen toimintaa.

Jäsenmaksut ovat kalenterivuosikohtaisia ja oikeuttavat osallistumaan kaikkeen kyläyhdistys toimintaan sen eri muodoissa, sekä osallistumaan kyläyhdistyksen vuosikokouksiin. Jäsenmaksuilla on tarkoitus kattaa mm. Kisalan ja Miekkiö-talon ylläpitoon kuuluvia erilaisia kuluja ja mahdollistaa paikan kehittämistä sekä kunnostamista.

Miekkiön kyläyhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2021 seuraavat;

Kotitalous 20€ (maksu sisältää kaikkien taloudessa asuvien henkilöiden jäsenyyden)
Yritykset ja Yhdistykset 50€ (maksu sisältää yritysten ja yhdistysten mainoksen ja/tai esittelyn näillä sivuilla)
Kannattajajäsen 10€ (henkilöt, yritykset ja yhdistykset jotka eivät asu tai toimi Miekkiössä)

Pääset täyttämään jäsenlomakkeen oheisesta linkistä: Jäsenlomake

Lomakkeen täytön ja lähettämisen jälkeen voit maksaa jäsenmaksun alla olevalle tilinumerolle, käyttäen oheisesta viitenumeroa.
Tilinumero jolle jäsenmaksut maksetaan: FI07 5612 1120 4174 04
Käytä viitenumeroa: 270513