Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Miekkiön kyläpäivät

Kisala Kisalantie 8, Hollola

Miekkiön perinteiset kyläpäivät järjestettiin 3.9.2022 Miekkiö-talon ja Kisalan alueella ja tiloissa. Menossa mukana: maatalouskoneiden esittelyä, päiväkoti Pulinan tiloihin tutustumista, ostoksia/myyntiä peräkonttikirppikseltä,  pelastuskoiranäytöksiä, tuote-esittelyjä, leivonnaisten myyntiä (Martat), alpakoiden ja kanien rapsutusta, poniajelua hiekkakentällä, grillimakkaraa, lettukahvittelua, jonglöörausesityksiä. Kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille ja osallistujille. Seuraavan kerran 2023 - seuraa ilmoittelua!

Miekkiön joulunavaus

Tule tunnelmoimaan ja vaihtamaan kuulumisia Miekkiön jouluavaukseen 3.12.2022 Kisalaan! Seurustelua siivittää jouluinen musiikki. Kahvilassa myynnissä riisipuuroa ja joulutorttuja. Mahdollisuus paistaa makkaraa laavulla. Salissa voi myydä ja ostaa käsitöitä ja jouluherkkuja itselle ja lahjaksi! Paikalla myös JOULUPUKKI jututtamassa lapsia ja jakamassa karkkia klo 12 alkaen.

Kauneimmat joululaulut Miekkiössä

Kokoonnumme Kisalaan laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja. Tarjolla glögiä ja piparia. Laulattamassa Hollolan seurakunnan pappi ja kanttori https://www.hollolanseurakunta.fi.