Kisala

Kokous- ja juhlatila Päijät-Hämeessä

Miekkiön kyläyhdistyksen omistuksessa olevan Kisalan tilat on kaikkien halukkaiden vuokrattavissa omaan käyttöön, esim. lasten syntymäpäiväjuhlia tai häitä varten. Varatut ajankohdat näkyvät Tapahtumakalenterissa.

Hyvät tilat lämminhenkisille tapahtumille – ja autoille

Vaikka Kisala on 1900-luvun alussa valmistunut, perinteikäs talo, tiloja on kunnostettu ja ulkoasuakin uudistettu. Kisalaan kuuluvat moderni keittiö kylmäkaappeineen ja uuneineen, pieni 50-neliöinen sali ja iso, noin 100-neliöinen sali esiintymislavoineen.

Juhlimaan mahtuu jopa 80 henkilöä. Tiloista löytyvät tuolit ja pöydät.

Kisalan kylkeen on valmistunut tilava, katettu terassi kesäkäyttöön. Käytössä ovat ulkohuussit ja inva-wc sisätiloissa. Lastenvaunujen ja pyörätuolien kulkua helpottavat rampit ja luiskat.

Kisalan pihalla on hyvin parkkitilaa useille autoille. Matkaa Kisalaan tulee Lahden keskustasta vain 12 kilometriä. Kisala sijaitsee Hollolassa, Miekkiön kylässä osoitteessa Kisalantie 8, 15700 Lahti.

Vuokraa tilat edullisesti käyttöösi

HINNAT

Kaikki Kisalan tilat:
päivä ma–su klo 8–24150 €
viikonloppu pe klo 16–su klo 16350 €
Pelkkä iso sali TAI Keittiö ja pieni sali:
1–3 tuntia ma–to30 €
– lisätunnit 20 €/alkava tunti
Hintoihin ei sisälly astiat eikä pöytäliinat. Astioita voi vuokrata erikseen kyläyhdistykseltä ja Miekkiön Martoilta. Huom. Vuokraaja vastaa tilojen siivouksesta (varaa riittävän pitkä aika tapahtumallesi).

Vuokrausehdot

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan yhdistyksen laatimia ehtoja ja ohjeita.

Vuokraussopimuksen pohja.

Hinnasto pdf-tiedostona.

Varaukset ja tiedustelut

Tuire Niemeläinen, p. 0400 762 561, tuire.niemelainen@gmail.com. Kisala nyt myös Instagramissa @kokous_ja_juhlatila_kisala

Iso sali esiintymislavoineen

Pieni sali

Moderni keittiö, jossa kylmäkaapit, uuni sekä astianpesukone